Update Carnaval 2022 #2

Haaikneuters , Haaikneuterrinnen,

De ene dag is de andere niet..De laatste dagen verschijnen er meer en meer positieve berichten over het kunnen laten doorgaan van Carnaval, zo ook in het Haaikneuterrijk. We houden alle nieuwsberichten nauwlettend in de gaten maar tot aan de aangekondigde persconferentie kunnen we niets definitief vastleggen. Maar we hebben zeker de intentie om een volledige Carnaval te organiseren, als het moet binnen 2 weken!

Carnaval kan in onze ogen niet zonder Prins, daarom zijn we van plan om onze Prins te onthullen en wel op vrijdag 25 februari @Residentie Schuttershof. Ook kan Carnaval in het Haaikneuterrijk niet zonder onze Optocht, daarom hebben we ook de intentie de optocht door te laten gaan als de regels het toelaten. De eerste opgave is al binnen! Naast het vertrouwde programma, voegen we op zondag de succesvolle Auto(op)tocht toe aan ons programma, inschrijven kan vanaf 17 februari via onze website.

Inderdaad, jullie lezen het goed, alles is onder voorbehoud maar we zullen op dinsdagavond 15 februari samen met onze Residentie definitieve knopen door hakken! Indien alles doorgang zal vinden zullen we onze plannen omtrent Carnaval in de Zomer annuleren. Alles wat dan mogelijk zal zijn zal passen binnen de dan geldende maatregelen maar ook binnen het 18+ beleid van Schuttershof.

Maar… zet toch je vrije dagen in en reserveer het in je agenda!

Meer info volgt op woensdag 16 februari, heb je vooraf vragen neem contact met ons op via info@haaikneuters.nlAlaaf de Raad van Elf en Residentie Schuttershof!

Carnavalsvereniging "De Haaikneuters" - Copyright © 2022 | Pulles Media Design