Programma Carnaval 2022 Definitief

Haaikneuters, Haaikneuterinnen,

Het was een bijzondere week maar het volledig en definitieve Carnavalsprogramma is bekend!

DE HIGHLIGHTS:

Vrijdag 25 februari  20:00   PRINSENBAL (18+)
 21:33   ONTHULLING PRINS DER HAAIKNEUTERS (LET OP TIJD)
             Aansluitend: MET COVERBAND STILL BLUE
Zaterdag 26 februari 14:00   OPTOCHT (GEWIJZIGDE ROUTE & REGLEMENT)
             Aansluitend: OPTOCHTBAL MET COVERBAND LEAD (18+)
Zondag 27 februari11:00   AUTO(OP)TOCHT
 19:00   CARNAVALSCAFE MET UITREIKING AUTO(OP)TOCHT (18+)
Maandag 28 februari09:30   PYJAMA ONTBIJT
 13:45   KINDERMIDDAG
 20:00   PRIJSUITREIKING OPTOCHT (18+)
Dinsdag 1 maart15:00   DINSDAGMIDDAG MET DJ JOEP EN LEON EN DAF EN TOETERS    (18+) 
 18:00   TO-GO BUFFET
 21:11   BEGRAFENIS PRINS (18+)

LOCATIE RESIDENTIE SCHUTTERSHOF

18 + BELEID

BINNEN GELDENDE MAATREGELEN    

DE DETAILS:

Zondag 20 Februari “Petter”dag

Op Zondag 20 februari zal de Raad van Elf in de Carnavalskrant uitdelen in de dorpskern. In de dagen die daarop volgen zal ook het buitengebied de nieuwe Carnavalskrant ontvangen. Tevens ontvangt u de Prinsentoto waarmee u kans maakt op een van de heerlijke Haaikneutertaarten.

Aanvang 14:00 uur


Vrijdag 25 Februari – Carnaval op de Basisschool

De ochtend staat volledig in het teken van Carnaval op de basisschool; van de peuters tot en met groep 8. Jeugdprins Bram en Adjudant Sjoerd zullen vooropgaan in het feestgedruis op de Torenlei.

Aanvang 09:00 uur

Vrijdag 25 Februari – PRINSENBAL

Onze nieuwe Prins staat te popelen om zich bekend te maken! Mede door de onthulling door de Puike Pinoos zal dit een bijzondere avond worden. Ook Zuutjes Aon zal zijn bijdrage leveren. Na de onthulling neemt de coverband Still Blue het muzikale stokje over! Voor deze avond geldt het 18+ beleid.

Locatie: Residentie Schuttershof

Zaal open: 20:00 uur

Onthulling Prins der Haaikneuters: 21:33 uur


Zaterdag 26 Februari – OPTOCHT

Carnaval in het Haaikneuterrijk kan in onze ogen niet zonder optocht. In de 2 weken tot aan Carnaval wordt door diverse groepen alles uit de kast gehaald om toch creatief en ludiek voor de dag te komen.  Op het moment van schrijven zijn er 10 deelnemers ingeschreven en worden de eerste lasflitsen al waargenomen. We zijn ambitieus en hopen natuurlijk nog op meer deelnemers! Ook de nieuwe Prinsenwagen zal zijn opwachting maken. Alle ingeschreven deelnemers van de optocht zullen na de optocht gegarandeerd toegang krijgen tot onze Residentie.

Vertrek 14:00 uur

Aankomst in het dorp ca. 14:30 uur

Afwijkende route:

De route van de optocht is dit jaar andersom, we zullen opstellen ter hoogte van de kruising de Oude Trambaan met de Pastoor Jurgenstraat waar we vervolgens zullen eindigen voor de deur van Residentie Schuttershof.

Jurering:

De jurering wordt dit jaar, bij uitzondering, aangepast. We scharen alle deelnemers in een categorie. De jury gaat op zoek naar “De Beste Deelnemer”, deze deelnemer zal aan de haal gaan met de beker met de grote oren! Naast de overall winnaar zal ook de meest Carnavaleske deelnemer senioren en jeugd gejureerd worden!

Zaterdag 26 Februari – OPTOCHTBAL

Na de optocht vindt traditiegetrouw het Optochtbal plaats. Na de optocht zal Zuutjes Aon onze Prins binnenhalen. Omstreeks 20:00 uur zal de Burgemeester de sleutel van het Haaikneuterrijk uitreiken aan onze dorstlustige Hoogheid en kunnen we Carnaval 2022 geheel onverwacht openen!

Aansluitend zal de welbekende coverband LEAD de muzikale invulling verzorgen. Ook hier geldt het 18+ beleid.


Zondag 27 Februari – AUTO(OP)TOCHT

Ook dit jaar staat de Auto(op)tocht op het programma, dit jaar een mooi alternatief voor de optocht in het Pezerikkengat voor jong en oud. Een carnavaleske puzzeltocht door het Haaikneuterrijk met natuurlijk een nog onbekende winnaar. Inschrijven voor deze Puzzeltocht is verplicht en kan vanaf nu via deze website tot uiterlijk woensdag 23 februari

De Auto(op)tocht zal vertrekken vanaf de parkeerplaats aan de Esbeekseweg.

Verwachte aanvangstijd van de eerste deelnemer is 11:00 uur. Op basis van alle inschrijvingen zal de individuele startlijst bekend gemaakt worden.

Vertrek: 11:00 uur (individuele startlijst volgt)

Zondag 27 Februari – CARNAVALSCAFE MET UITREIKING AUTO(OP)TOCHT

Nadat elke Haaikneuter thuis zijn buikje heeft kunnen vullen, met je eigen gezin of gezellig met je vrienden, opent het Carnavalscafe vanaf 19:00 uur zijn deuren. Een gezellig Carnavaleskcafe met de juiste Carnavalsmuziek. Vanaf ca. 20:00 uur vindt de bekendmaking van de uitslag van de Auto(op)toch plaats, wie volgt Roel, Liesbeth en de familie op? Naast de winnaar zal de organisatie ook de tips en tricks delen.


Maandag 28 februari – PYJAMA ONTBIJT

Vanaf 09:30 uur tot 11:00 uur serveren we voor alle vroege Haaikneuters een heerlijk ontbijtje!

Maandag 28 februari – KINDERCARNAVAL

Deze middag staat in het teken van de jonge Haaikneuters. Vanaf 13:45 verzamelen we ons op het Kerkplein waarna we vervolgens samen met Jeugdprins Bram, Adjudant Sjoerd en de dansgarde Residentie Schuttershof zullen betreden voor een onvergetelijke middag.

Maandag 28 februari – PRIJSUITREIKING

Wie gaat er dit jaar aan de haal met de beker met de grote oren? Dit jaar wat anders dan anders want we gaan opzoek naar de beste overall deelnemer maar ook de meest Carnavaleske bijdrage. Dus dit jaar niet alleen de deelnemers aan de categorie wagens die kans maken op deze beker maar elke deelnemer!

Zaal open: 19:30 uur

Aanvang 20:00 uur


Dinsdag 1 maart – DINSDAGMIDDAG MET DJ JOEP EN LEON EN DAF EN TOETERS

Dit jaar zal de dinsdagmiddag in het teken staan van muziek! Muziek uit de boxen van DJ Joep en Leon maar ook uit het indrukwekkende arsenaal van D’AF en Toeters. Rond de klok van 18:00 uur zal onze Residentie een heerlijk en divers to-go buffet serveren.

Zaal open 15:00 uur

Dinsdag 1 maart – AFSLUITING EN BEGRAFENIS PRINS

Het zal zeker een bijzonder Carnaval worden die ons Prins ook graag op een bijzonder manier samen met jullie afsluit. Om 21:11 uur zal onze dorstlustige Hoogheid ontnomen worden van zijn waardigheden en weer door het leven gaan als zijn normale persoon.

Begrafenis: 21:11 uur


Samen met Residentie Schutterhof streven de Haaikneuters naar een onvergetelijke Carnaval. Alle activiteiten zullen plaatsvinden binnen de op dat moment geldende maatregelen maar ook binnen het 18+ beleid. Indien er vragen zijn over het programma neem contact met ons op via info@haaikneuters.nl

Alaaf!

C.V. De Haaikneuters

Carnavalsvereniging "De Haaikneuters" - Copyright © 2022 | Pulles Media Design