De Haaikneuters presenteren jubileumbier d’n Elfrink

Haaikneuters, Haaikneuterinnen,

Ter ere van het 55 jarig jubileum van de Haaikneuters is er in beperkte oplage een jubileumbier gebrouwen. 

Dit blonde speciaalbier is gebrouwen in opdracht van de Haaikneuters. Onder leiding van Nico “Prins kneuter d’n Urste” Elfrink onstond in 1964 een traditie die tot aan de dag van vandaag in volle glorie wordt gevierd.

Tijdens Petterdag op zondag 10 februari om 13:00 tot ca: 15:30 uur (vertrek Schuttershof) is het bier te kopen vanaf de Petter die door het dorp rijdt. Er is die dag zowel contant als met pin te betalen. Na Petterdag is het bier en glas ook verkrijgbaar achter de bar in onze Residentie Schuttershof, er zal niet geschonken worden. Een andere mogelijkheid om het bier te verkrijgen is via het bestelformulier dat wordt meegeleverd met de Prinsentoto in Esbeek. Vul dit formulier in, voorzie de envelop van het verschuldigde contante bedrag en de leden van de Raad van Elf komen het bij u ophalen. In de weken voor Carnaval wordt uw bestelling dan bij u thuis bezorgt. 

Het bier in combinatie met het glas kost €7,50 een losse fles kost slechts €5,00.

Let op er is een beperkte hoeveelheid beschikbaar, mocht blijken dat dit onvoldoende is zullen we achteraf de ontbrekende flessen alsnog bij u thuis bezorgen.

Alaaf!

De Raad van Elf.

Programma 2023

Haaikneuters & Haaikneuterinnekes het programma van 2023 is bekend. Vrijdag 10...

feb 2, 2023

Carnavalsvereniging "De Haaikneuters" - Copyright © 2022 | Pulles Media Design