Ons programma in tijden van Corona

Haaikneuters en Haaikneuterinnen,

Zoals we jullie eerder hebben vernomen zijn we dit jaar niet in de gelegenheid evenementen te organiseren. We hebben daarom een alternatief Corona- proof Carnavalsprogramma opgezet. Hieronder meer informatie daarover.

Kneuter(pod)cast

In aanloop naar het 57e Carnavalsjaar zullen we drie korte podcasts opnemen om in de juiste Carnavalssfeer te komen. We zullen deze op 3 momenten publiceren via dezewebsite. De podcasts zijn op elk moment te beluisteren bijvoorbeeld in de auto naar het werk, in bad, of tijdens het wandelen.

Onze thema’s die je gegarandeerd het juiste Carnavalsgevoel geven:

  1. Kneutercast 1       Prinsenbal            30 januari  11:11 uur
  2. Kneutercast 2       Kletsaovend         6 februari  11:11 uur
  3. Kneutercast 3       De Optocht          13 februari 11:11 uur

Knutselchallenge

Voor zowel de jonge als de oude(re) Haaikneuters schrijven we in aanloop naar Carnaval een challenge uit.

Wat moet je doen?

Bouw je favoriete carnavalswagen uit de Haaikneuteroptocht na met Lego, Duplo of andere knutselspullen. Kies voor een recente of oude wagen. Maak een foto van je creatie en stuur deze samen met de foto van je voorbeeld en je gegevens voor 10 februari naar info@haaikneuters.nl.  De winnaar maakt kans op een heerlijke Haaikneutertaart uitgereikt door zijne Snoeplustige Hoogheid en zijn Adjudant.

De Gevelprijs is terug!

Jarenlang een felbegeerde prijs in het Haaikneuterrijk en dit jaar toepasselijker dan ooit! Versier de gevel van je huis en zorg er voor dat deze tijdens het Carnavalsweekend op 13 februari op zijn mooist is.

Een vakkundige jury zal vervolgens een oordeel vellen over uw creatie. Degene met de mooiste gevel maakt kans op de heerlijke Haaikneutertaart. Bekendmaking van de winnaar zal geschieden op zondag 14 februari tijdens de live prijsuitreiking, hieronder meer daarover.

Het Carnavalsweekend

Autopuzzel(op)tocht

Zaterdag 13 februari zal er om 14:30 uur een alternatieve optocht plaatsvinden, dit jaar niet middels onze befaamde optocht maar in uw eigen auto en natuurlijk verkleed! Onze organisatie heeft een originele route in elkaar gezet. Volg je de route op de juiste manier dan verzamel je de goede letters en onderweg krijg je ook nog enkele uitdagende opdrachten voor de kiezen. Meedoen? Schrijf je in via het menu “inschrijven 2021” voor woensdag 10 februari en ontvang de route en de verdere uitleg.

Pyjamaontbijt (op bed)

Zondag 14 februari verzorgen we u graag een pyjama ontbijt zoals u van ons gewend bent alleen dit jaar

bezorgen we het aan huis. Dus wil je samen met je  gezin de dag goed en in stijl beginnen schrijf je dan voor 1 februari via het menu “inschrijven 2021” hierboven. Voor alle inschrijvingen zullen wij ontbijtboxen verzorgen en op zondagochtend tussen 9:00-10:00 uur bij u bezorgen in de Gemeente Hilvarenbeek. De kosten hiervoor zijn € 3,00 per persoon. Betalen kan contant op het moment van bezorgen of achteraf via een betaalverzoek per WhatsApp.

Carnavalskinderbingo met Zotte Lotte en Jeugdprins Roel en Adjudant Mileau

Zondag 14 februari om 13:00 uur kunnen de jongste Haaikneuters via het YouTube kanaal van Zotte Lotte deelnemen aan een Live Carnavalsbingo. Ze spelen vanuit de huiskamer gewoon mee.

Zotte Lotte zal samen met haar sidekicks Roel en Mileau om 13:00 uur klaar zitten en ze draait dan de Carnavalseditie van het ‘Rad van Zotte Lotte’ waarbij alle opdrachten in carnavalsthema zullen zijn.  Wil je hieraan meedoen? Inschrijving is gratis, maar je dient jezelf wel in via het menu “inschrijven 2021”  in te schrijven om een kaartje en de spelregels te ontvangen.

Haaikneuterlive

Zondag 14 februari vanaf 16:00 uur zullen we live, via een spannende prijsuitreiking de winnaars van de Knutselchallenge, de Gevelprijs en de Auto(op)tocht bekend maken. Om deze uitreiking in Haaikneutersferen te beleven heeft onze Residentie Cafe Schuttershof speciale acties samengesteld. Deze zijn te verkrijgen via de website of Facebookpagina van Cafe Schuttershof, of stuur een e-mail naar info@cafeschuttershof.nl. De livestream zal ter zijner tijd bekend gemaakt worden via deze website.

www.cafeschuttershof.nl

Haaikneuterlive

Inschrijven, deelnemen en de livestreams vind je op: www.haaikneuters.nl.

Alle activiteiten uiteraard in je Carnavalsteneu maar ook binnen de geldende regels.

Alaaf! De Raad van Elf

www.haaikneuters.nl

Programma 2023

Haaikneuters & Haaikneuterinnekes het programma van 2023 is bekend. Vrijdag 10...

feb 2, 2023

Carnavalsvereniging "De Haaikneuters" - Copyright © 2022 | Pulles Media Design