Aan de start van Carnavalsjaar 2020

Haaikneuters en Haaikneuterinnen,

Vanuit de Haaikneuters wensen wij iedereen een gelukkig en vooral carnavalesk 2020 toe. Na dagen van eten, drinken en gezellig samen zijn kunnen we nu over tot de orde van de dag, de voorbereidingen voor carnaval 2020! De eerste aanmeldingen voor de optocht hebben we al ontvangen dus dat beloofd wat. 

Timmeraovend

Zoals in vorige editie vermeld is de eerstvolgende carnavalsactiviteit in 2020 de Timmeraovend. De Timmeraovend vindt plaats op vrijdag 10 januari vanaf 21:30 uur in Residentie Schuttershof. Naast dat we natuurlijk de deelnemers verwachten die al actief bezig zijn, kan dit ook een mooi moment zijn om de koppen bij elkaar te steken!

Zoals altijd worden de eerste consumpties aangeboden door de Haaikneuters. Toch een verzoek om wat kleingeld mee te nemen voor het invullen van de Prinsentoto. 

Wijzigingen in optocht reglement

Dit jaar is het regelement van onze optocht op wat kleine punten aangepast. De twee belangrijkste aanpassingen zijn:

  1. Vanwege de veiligheid wordt de hoogte van de wagens vanaf dit jaar gelimiteerd tot 9.00 meter, dit is besproken met alle wagenbouwers tijdens een bijeenkomst afgelopen september.
  2. Deelnemende loopgroepen tot en met 7 personen zullen vanaf dit jaar in de groep kleine groepen vallen. In overleg met de Pezerikken hebben we in beide optochten het aantal deelnemers in deze categorie aangepast zodat dit voor beide optochten gelijk is.

Prinsenbal

De volgende Haaikneuteractiviteit is het Prinsenbal. Het Prinsenbal is dit jaar op zaterdag 8 februari. Dit jaar zal onze Prins der Haaikneuters onthuld worden door de (onth)Ullie Gullies. Deze groep wensen we succes met deze belangrijke maar ook mooie taak.

18+ beleid Residentie Schuttershof

Op 3 februari van 19:30 uur tot 20:30 uur organiseert café Schuttershof een bijeenkomst voor alle belanghebbenden omtrent het nieuwe 18+ beleid dat dit jaar wordt gevoerd tijdens carnaval. Gerrit wil graag een duidelijke uitleg geven over dit beleid. Aan alle Haaikneuters die hierin geïnteresseerd zijn het verzoek om deze avond te bezoeken zodat voor iedereen duidelijk is wat het nieuwe beleid inhoudt.

Wees Haaikneuter up-to-date

Om volledig op de hoogte te blijven van al het Haaikneuternieuws kun je je inschrijven voor de digitale nieuwsbrief op www.haaikneuters.nl. Langs deze weg wordt al het Haaikneuternieuws in uw mailbox bezorgd.

Alaaf, De Raad van Elf.